WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

PTZ Domecamera - FULL HD beeld op 80meter afstand

Ook ons eigen pand beveiligen we goed, ruim 30 camera’s houden alles in de gaten, natuurlijk gebruiken we het voornamelijk om een demo te geven en of om testen mee te doen. Zo ook deze nieuwe IP66 bestuurbare dome camera [PTZ] deze is volledig te besturen en dat kan dus met 360graden volledig rondom.

 

Dit is niet de meest extreme camera, maar een normale gemiddelde met 12X zoom, hierdoor is hij redelijk klein en betaalbaar voor een kleine 1000,- euro Ex btw is deze camera in uw eigendom en hierdoor enorm aantrekkelijk om als bedrijf in te zetten.

 

Kentekens en personen herkennen, en erg ver inzoomen dat is waar deze HD IPcamera enorm goed in is, en het mooie is dat deze camera automatische programma’s kan draaien en aangestuurd kan worden zo kan hij op beweging reageren en zijn vaste belangrijke punten als standaard in te stellen.

Camerainstallatie.nl

Deze camera is door ons te installeren op een bekabeld netwerk, maar ook kunnen we deze met WIFI/of een straalzender verbinding tot stand brengen dit is zelfs mogelijk op afstanden van 1000meter.

 

De camera is zowel op een telefoon, tablet als met een computer te bedienen, als ook worden opgenomen het betreft een professionele IPCamera welke volledig bestuurbaar is en voor jaren plezier kan zorgen.

Een mooi voorbeeld is het tankstation en de rotonde welke hier in beeld zijn gebracht waarop duidelijk te zien is hoe goed de camerabeeld kwaliteit is. Deze FULL HD PTZ camera kan reageren op beweging, maar ook op een alarm melding, een sensor of op basis van ingegeven factoren, dit kan ook een kassa aanslag zijn, of b.v. een geluid signaal. De camera zal daarna automatisch naar zijn positie gaan waarop deze is geprogrammeerd.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant