WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

PTZ Dome camera voor de beveiliging van woning

Dit is wel een ultieme manier om je woning te beveiligen, een mooie Dahua 4 Megapixel bestuurbare ( ptz ) dome camera. Deze camera is instaat om middels slimme beweging detectie of IVS te bewegen als er ergens een detectie is opgemerkt.

 

 

De zeer hoge beeld kwaliteit weet de daders direct te registreren, dit kan je op je mobiel of op een pc terug kijken en zelfs opslaan. Om deze camera’s te monteren hebben wij nieuwe kabels moeten trekken, dit is op zeer creatieve wijze gedaan.

 

 

Er is gekozen voor bekabeling onder de dakpannen, maar ook is er op diverse plekken voegwerk verwijderd om de bekabeling netjes weg te kunnen werken.

 


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Geen kabel te zien, en toch zijn ze er !

Wij houden niet van half werk, als we het doen dan doen we het ook echt goed !
De netwerk bekabeling is een gecertificeerde CPR kabel, en deze trekken wij netjes
en creatief zonder dat je een kabel zal zien. De bekabeling verloopt via de dakpannen
maar ook hebben wij voegwerk verwijderd en hier de bekabeling netjes in verwerkt.

Ook maken wij gebruik van slimme camerabewaking techniek, waarbij
personen of autos herkend kunnen worden, super handig bij het terug zoeken
van de camerabeelden.

 

Niks geen draadloze camera’s en wegvallende beelden of storing, maar goed bekabeld en
stabiel.

 

Wilt u ook uw tuin, woning of bedrijfspand voorzien van het beste beveiligingssysteem? Neem dan gerust contact met ons op!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant