WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Professionele installatie van een bewakingscamera

Wederom hebben wij weer een mooie installatie van een bewakingscamera op een woonhuis mogen realiseren. Er is gekozen voor een hoge kwaliteit dome camera met een groothoeklens van 8 megapixel, 2,8 mm. De Dahua dome camera’s zijn één van de beste camera’s en blinken vooral uit door de haarscherpe beelden in kleur. De meegeleverde software is van alle gemakken voorzien: van slimme metingen tot het herkennen van objecten, auto’s en personen. Dankzij de smart motion detectie van deze camera’s, zult u geen meer last hebben van valse meldingen. Bovendien kunnen wij zelfs een alarmsensor koppelen aan het camerabewakingssysteem.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking is beschikbaar in alle soorten en maten. Maar goed ook, want geen enkele situatie of wens is hetzelfde. Wij maken een passend cameraplan voor uw woning of bedrijf. Al vanaf 1999 leveren alleen maatwerk pakketten die voldoen aan al uw wensen en ligt hier ook onze kracht. Heeft u behoefte aan een camera of alarmsysteem? Dan komen wij graag bij u op locatie langs om een passend advies te geven en vrijblijvende offerte te maken.

 

Goede camerabewaking gaat niet om de allergoedkoopste offerte met de goedkoopste producten, maar om een passend voorstel dat aan al uw wensen voldoet. Nodig ons uit en wij vertellen u graag alles over veiligheid en de mogelijkheden die er zijn!

Camerabewaking geïnstalleerd door ervaren monteur

Een beveiligingscamera installeren is een specialistisch vak, aangezien dit precies en volgens de juiste richtlijnen moet gebeuren.

 

Het installeren van een camerasysteem is niet zo eenvoudig als u zult denken. Er moet rekening gehouden worden met verschillende haken en ogen om een beveiligingscamera op de juiste manier te monteren en installeren. Er is onder andere sprake van leidingen die getrokken moeten worden, een onzichtbare afwerking en het programmeren van het systeem.

Waarom kiezen voor een monteur van Camerainstallatie.nl?

Wij hebben vaste monteurs in dienst en alle monteurs hebben speciale trainingen bijgewoond zodat zij volgens alle richtlijnen te werk gaan. Al onze monteurs hebben een technische achtergrond, oog voor detail en zorgen voor een nette oplevering.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant