WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Professionele Dome Beveiligingscamera

Voor zakelijk gebruik is een HD beveiligingscamera ideaal in te zetten. U kunt alles controleren en het overzicht behouden door altijd en overal via het internet mee te kijken. Gaat het alarm af of heeft er zich iets afgespeeld Is er schade of nog iemand aanwezig? Even live mee- of terugkijken en u weet wat er gebeurt is. De beelden die u te zien krijgt met de door ons afgestelde camera’s en recorder zijn dermate scherp dat u echt alles ziet; dit noemen wij een HD camera.

 

Haarscherp FULL HD beeld mogelijk

 

Waar veel bedrijven HD kwaliteit beloven maar het veelal opgeblazen beeld is leveren wij 100% echte HD beelden, met H.264 compressie, en een recorder die echt zijn werk doet. Veel harddiskrecorders kunnen slechts 1 kanaal HD opnemen en afspelen. Al onze recorders kunnen op ALLE kanalen volledig in de hoogste kwaliteit opnemen en afspelen – tegelijk, door elkaar heen en zovaak als u wenst.

 

Live uw beveiligingscamera beelden bekijken op uw smartphone, tablet en computer Dat kan met al onze systemen standaard.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant