WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Plaatsing beveiligingscamera's in bedrijfsloods

Wij hebben onlangs een succesvolle plaatsing van beveiligingscamera’s uitgevoerd bij één van onze opdrachtgevers. De opdrachtgever heeft nu duidelijk overzicht over zijn terrein en binnenkomende- en uitgaande goederen en personeel. De bekabeling is weggewerkt waar mogelijk en beelden kunnen lokaal en van afstand live worden bekeken en in geval van incident worden teruggekeken. De beelden worden voor een langere periode bewaard en daarna automatisch overschreven door nieuwe beelden.

 

Er is gebruik gemaakt van Dahua Ip cameras op een digitale recorder [nvr] van dahua. Doormiddel van IVS regels en motion detectie worden personen herkend maar ook voertuigen, honden , en afwijkende situaties. Slimme cameras zien meer dan u denkt. Wij zorgen ervoor dat een camerasysteem voor u en met u meedenkt.

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant