WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Mobiel camerabewaking systeem

Voor ieder probleem is er wel een technische oplossing te vinden, zo ook onze mobiele camerabewakingssystemen. Het mobiele systeem wat wij hier geïnstalleerd hebben, bestaat uit een set van vier stuks.

 

De vier mobiele camerabewakingssystemen werken samen en sturen onderling draadloos informatie en data door. De slimme bewakingscamera’s zijn bedoeld voor het bewaken van een (deel van een) stadscentrum, maar zijn ook zeer geschikt voor de registratie van personen en auto’s.

 

Uniek aan deze door ons ontwikkelde samenstelling, is het modulaire systeem achter de camera’s. Door dit systeem zijn de camera’s, na aankoop of huur, ook te gebruiken op andere terreinen en in te zetten voor andere doelen. De beelden van deze mobiele camerabewakingssystemen beschikken over 4K beeldkwaliteit en bieden de optie om live mee te kijken dankzij onze onbeperkte 4G data simkaart

Camerainstallatie.nl

Montage mogelijkheden mobiele camerabewakingssystemen

 

Dit mobiele camerabewakingssysteem is te monteren in een bestaande paal of lantaarn, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een paal die wij aanleveren. Daarnaast kan het systeem op een muur gemonteerd worden en is het mogelijk om de camera in een hoek van 90 graden te monteren. Om de camera’s aan te sluiten, is er 220 volt stroom nodig.

 

Is er geen stroom aanwezig? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om het systeem op een accu te laten werken, wat betekent dat een zonnepaneel het systeem voorziet van elektra.

Wat kan een mobiel camerasysteem?

De mogelijkheden van een mobiel camerasysteem zijn eindeloos:

Gezichtsherkenning
Kentekenherkenning
Herkenning van groepsvorming
Fout parkeren herkennen
Verboden toegang herkenning
Bewegingsdetectie
Omroep speaker (indien gewenst met automatisch gesproken berichten)
Flitslamp/bouwlamp
Koppeling aan videomeldkamer (24/7 zicht)
Live de beelden bekijken
Beelden in 4K beeldkwaliteit opname
Beelden live streamen op website/youtube/opnames

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

et beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant