WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Meldkamer project met bewakingscamera's

Voor een opdrachtgever van ons hebben wij een meldkamer locatie gemaakt. Door de komt van deze extra meldkamer is het mogelijk 24/7 een backup locatie te hebben en bij calamiteiten vanaf een tweede locatie de camera bewaking beelden via deze mobiele meldkamer te kunnen bekijken.Deze mini meldkamer, bied de mogelijkheid om live te kijken, beelden terug te halen, beelden op te slaan en de intercom te bedienen op afstand.

Camerainstallatie.nl

Zowel vaste als bestuurbare camera’s zijn via de CMS te bedienen, ook is het mogelijk om op een plattegrond de locaties in een overzicht te krijgen en storingen en meldingen direct uit te lezen.Ook is er een SOS knoppen systeem gekoppeld, medewerkers kunnen bij nood de knop indrukken en op GPS is de locatie te zien waar de medewerker zich bevind. Aan de hand van deze locatie kan er iemand op af worden gestuurd, alsmede dat je op afstand kan meeluisteren wat er gebeurd, dit doormiddel van een ingebouwde microfoon. De installatie van een videomeldkamer voeren wij vaak uit, de wens van de klant staat hier centraal en het zal dan ook altijd gaan om een stuk maatwerk.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant