WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Meerdere bewakingcameras voor VVE

Voor deze locatie hebben wij meerdere bewakingscamera’s voor de VVE mogen plaatsen. De aanwezige camera’s op deze locaties waren verouderd en toe aan vervanging. De door ons geplaatst nieuwe bewakingscamera’s geven beelden in ultra HD kwaliteit. Camerabewaking gebruiken bij een VVE is niet gek, aangezien het belangrijk is om in de gaten te houden wie er verantwoordelijk is voor eventuele schade.

 

Een bewakingscamerasysteem inrichten is iets wat op een vakkundige manier moet gebeuren. Bij Camerainstallatie.nl installeren wij al meer dan 20 jaar camera’s bij klanten en relaties én voorzien wij iedereen van een professionele ondersteuning en deskundig advies.

 

Op deze locatie hebben wij meerdere dome camera’s en grote, opvallende camera’s geplaatst. De camera’s beschikken over een zoomlens en een extreem hoge beeldresolutie, waardoor eventuele daders goed herkenbaar zichtbaar zijn.

Camerainstallatie.nl

Een VVE beschikt in de meeste gevallen standaard over goede sloten, een goede deur en een bepaald controlesysteem. Toch ontstaat er bij VVE’s steeds vaker de wens voor een camerasysteem door de toename van afvaldumping, foutparkeren, diefstal en schademeldingen.

 

Afwerking van de bekabeling tijdens installatie van bewakingscamera

 

Het is altijd zoeken naar de mooiste en beste manier om een kabel netjes te installeren. Ook als het lijkt of er geen goede kabelroute te vinden is, zullen wij er nog alles aan doen om de kabel netjes weg te werken. Als dit betekent dat wij de kabel moeten ingraven, een gat moeten boren of voegen moeten openmaken en weer dichtkitten, doen wij dit met veel plezier.

 

Voor dit camerasysteem hebben wij de netwerkkabel in het voegwerk weggewerkt.

 

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant