WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Luxe woonhuis met IPcamera beveiliging en APP

Op dit woonhuis hebben we 4 IPcamera’s hangen, welke gekoppeld zijn aan de centrale opname recorder die alles in de gaten houd. Doormiddel van de APP op de telefoon en tablet kunnen de beelden worden bekeken en in de gaten worden gehouden.

 

Doordat de camera’s niet al te groot zijn, vallen ze net niet teveel op maar voldoende om af te doen schrikken. De camera’s zijn voorzien van infrarood voor perfect nachtzicht en zijn tevens van metaal zodat het goed sterk is en tegen een stootje kan.

 

Los van het normale onderhoud zal je met deze cameras weinig te doen hebben, even een doekje er over is voldoende de rest regelen ze automatisch in hun onderhoud programma zoals wij deze installeren op de recorder.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant