WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Kentekenherkenningspaal met HD Bewakingscamera

Voor het registreren van kentekens van voorbijkomende auto’s is er in deze situatie gekozen voor een 65cm hoge paal in schutkleur. De paal is voorzien van 1 UTP netwerk kabel welke de IP Netwerk camera voorziet van aansturing en voeding.

 

De camera neemt voorbijkomende auto’s en kentekens op in zijn interne geheugen maar ook op de NVR recorder model NVR3204 van Dahua.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De beelden worden in 720P HD kwaliteit opgenomen maar kunnen indien gewenst ook in 1080P worden opgenomen.

 

Camera model:  Dahua IPC-HFW2100
NVR Model: Dahua NVR3204-P

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant