WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Kenteken registratie camerasysteem - Mobotix

Voor een van onze klanten hebben we een kenteken registratie camerasysteem mogen leveren en installeren van het merk Mobotix. De beelden zijn dermate scherp en duidelijk dat zelfs in de nacht de kentekens nog uitermate scherp te lezen zijn zelfs op zeer grote afstanden. Dit systeem is geheel op maat samengesteld en voldoet aan alle wensen van de klant.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Het mooie van dit systeem is dat het ook onderling te koppelen is aan het bestaande systeem wat al reeds aanwezig was. Wij maken gebruik van Dahua camera’s voor de rest van het terrein waar al reeds 4MP en 5MP camera’s aanwezig waren.

 

Kentekens, visueel, in Excel, database of online (cloud) Kentekens kunnen visueel of digitaal (tekstueel) worden opgeslagen. Wij kunnen de software aanbieden wat kentekens opslaat in een database. Op deze manier kunt u eenvoudig zoeken naar een bepaald kenteken / nummerplaat / nummerbord. De Megapixel kenteken IP camera van Mobotix De meeste MOBOTIX camera’s beschikken standaard over een goede kentekenregistratie overdag. Wilt u ook ’s-Nachts een goede kenteken herkenning? Dan kunt u kiezen voor de speciaal uitgevoerde ZOCK-camera met Infrarood filter.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant