WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Jachthaven met bestuurbare bewakingscamera PTZ in FULL HD

Voor deze jachthaven hebben wij een zeer mooie PTZ [bestuurbare] dome bewakingscamera mogen installeren. De Bestuurbare camera kan gericht worden en een automatisch programma afgaan, maar ook zelf bestuurd worden zo is het mogelijk om precies het gene wat u wenst te zien goed in beeld te brengen.

 

De beveiliging van de haven en alles er omheen is een belangrijk onderdeel in de wens voering waardoor er uiteindelijk ook gekozen is om een bewakingscamerasysteem te laten installeren. De bewakingscamera’s zijn aangesloten op een Dahua NVR digitale harddisk welke de camera beelden opslaat in 25FPS FULL HD wat gezien kan worden als vrij extreme beeld kwaliteit maar zeer zeker niet overbodig

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant