WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

IP PTZ dome camera voor zicht in Paarden stal - Beveiliging in stal

Altijd al willen zien wat er in uw stal gebeurd als u er niet bent een beveiligingscamera kan de uitkomst zijn ! Zeker deze klant heeft het goed begrepen en heeft gekozen voor een zeer luxe uitvoering van een bestuurbare dome camera [ IP PTZ camera ] door zijn grote in-zoom mogelijkheid en ultra scherpe HD beelden, kan de eigenaar van deze paardenstal de dieren altijd en overal via internet live bekijken.

 

Er is nog een extra losse camera meegenomen in de installatie voor een direct zicht op de paardenbak, hier is het detail beeld te zien bij bijvoorbeeld de bevalling van een dier en of als er andere wensen zijn [ b.v. tijdens behandelingen en of bezoek van de dierenarts ]

 

Camerainstallatie.nl

Ideaal is het ook om de camera’s op een live monitor in de prive woning te plaatsen een wens van veel klanten om op deze manier dicht bij de geliefde dieren te zijn. Een stal in uw eigen woning, doordat het beeld live op een beeldscherm te volgens is.

 

Paarden stal beveiliging doormiddel van een Camera neem contact op met camerainstallatie voor meer informatie en installatie.

Geen stroom en geen internet?

Heeft u geen stroom op locatie en geen internet ? ook dan hebben wij diverse oplossingen beschikbaar met 3G/4G en zelfs met zon energie als stroom oplossing. Door gebruik te maken van zonenergie, accu en 3G/4G internet kan u gewoon live meekijken !

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Tevreden klant
Stap 3
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant