WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

In huis kleur meegespoten IPcamera in HD beeld kwaliteit

Om een camera subtiel toe te passen bij een woonhuis is het mogelijk de camera in de kleur van het huis mee te laten spuiten. Zoals u op de foto kan zien is bij dit woonhuis het camerabewaking systeem in een donkere kleur gespoten zo leggen we niet de nadruk op de camera’s en toch zie je ze.

 

Een camera hoeft niet altijd op te vallen, wij vinden zelfs dat een camera beter subtiel kan worden geplaatst zonder de nadruk er op, een huis mag best mooi zijn  dus waarom een camera ook niet?

 

Dit camerabewaking systeem is doormiddel van een kopere Cat5e kabel voorzien van POE en kan dus met een en de zelfde netwerk kabel zowel stroom als netwerk transporteren. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmerken niet alleen de camera’s en de opslag systemen maar ook de monitoren de bekabeling, en e.v.t andere materialen zijn een ieder van A kwaliteit en de betere merken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant