WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD Kenteken camera's op toegang poort met slagboom

Iedereen wil weten wie er zijn terrein op komt en als er dan eigendommen verdwijnen, dan wil je ook weten waar die gebleven zijn natuurlijk. Door gebruik te maken van HD kwaliteit camera’s zoals wij deze installeren met onze Camerainstallatie.nl pakketten weet u het zeker de beeld kwaliteit zal geweldig goed zijn!

 

Het gebeurd veel de laatste tijd dat op bedrijventerreinen auto’s worden gestolen, ingebroken in auto’s waarbij laptops, iPads of andere waardevolle goederen wordengestolen. Maar ook is het populair om winter of zomer banden te stelen, de velgen alleen al zijn soms 100,- euro per stuk waard op marktplaats. Maar wat we ook tegen komen is een complete rip-off van auto’s waarbij de gehele inhoud compleet meegenomen is door de inbrekers. Je schrikt je kapot als je dit tegenkomt voor je naar je werk wil gaan… Gelukkig had de eigenaar al reeds camera’s van ons en was de persoon welke deze daad geplaagd had op video te zien incl de vluchtwagen… met kenteken…

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant