WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

HD IPcamera's zonder dat je een kabel ziet

Dit systeem is geïnstalleerd door Lars, een van onze monteurs die al ruim 4 jaar werkzaam is bij CameraInstallatie.nl. Hij heeft even moeten rijden om op de locatie van deze camera’s uit te komen maar het resultaat mag er zeker wezen. Je ziet geen enkele kabel lopen, eigenlijk lijkt het wel een draadloze camera maar het is toch echt een bekabelde mini dome camera met dag en nachtzicht.

 

Samen met collega Erreley heeft hij deze locatie voorzien van 2 stuks HD cameras welke aangesloten zijn op een hoogwaardige kwaliteit NVR Harddisk recorder, dit alles van het merk Dahua wat al sinds 2005 ons huismerk is.

 

Om de camera’s netjes te monteren hebben we een klein stukje moeten graven, en zijn de kabels netjes onder de grond en achter de muur in loze ruimtes weggewerkt. Het mooie van onze systemen is het onderhouds vriendelijke gemak en de simpele bediening we denken graag mee met de klant en stellen alles dan ook zo mooi en makkelijk mogelijk in.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant