WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

HD camera's voor de beveiliging van een VVE appartementen complex

Voor een appartementen complex met meerdere verdiepingen is er gekozen voor diverse camera’s in de gangen en doorgangen naar de lift. Vanwege aanhoudende onbevoegden en de wens om ook op afstand te kunnen meekijken naar de video beelden is er gekozen voor camerabewaking.

 

Vervelend is het zeker als er iets gebeurd is en je weet niet wie het heeft gedaan camera’s kunnen u het gehele verhaal vertellen, wat is er gebeurd en hoe heeft het zich voorgedaan. Door gebruik te maken van camera’s die perfect passen bij uw situatie kunnen de mogelijkheden eindeloos zijn.

 

Wij kijken dan ook altijd naar wens, budget en de situatie, en goedkoop is veelal… duurkoop wij kiezen dan ook voor duurzaam en kwaliteit.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Met een VVE is het altijd een situatie die in overleg zal moeten met het bestuur en soms in een vergadering zal moet worden besproken. En toch is het zo dat in 80% van de gevallen een VVE besluit om camera’s te laten installeren, dit is een begroting die veelal voor de komende 10jaar sluitende moet zijn. Onderhoud, aanschaf en natuurlijk ondersteuning moeten hierin zijn opgenomen.

 

Het mooie van dit systeem is dat het ook goed te koppelen zou kunnen zijn aan een Video deur intercom systeem, veel VVE’s maken gebruik van een deur camera en speaker om zo te kunnen praten met mensen die voor de deur staan.

Tegenwoordig koppelen wij dit soort systemen ook aan iPhones, iPad, en losse schermen natuurlijk. Dit gaat allemaal via netwerk bekabeling.

 

Hoe werkt een deur intercom video systeem van Dahua

HD-beeld via de intercom? Dahua biedt het! De IP video intercom van Dahua is via CAT5e kabel aan te sluiten op het interne netwerk en bestaat uit een combinatie van maximaal 8 buitenposten en 6 binnenposten.Via de speciale Dahua PoE switch kunnen de aangesloten binnenposten worden gevoed via dezelfde CAT5e kabel.

De binnenpost is voorzien van een capacitief aanraakgevoelig 7″ kleuren scherm en via een SD-kaart kunnen videobeelden of snapshots worden opgeslagen van de buitencamera of via overige aangesloten Dahua IP Camera’s.

 

Via een NVR van Dahua zijn de camera beelden van de buitenpost eveneens te registreren en tevens is de push-functie op de smartphone app te gebruiken. De NVR krijgt de melding van de buitenpost en stuurt het bericht door naar de telefoon of tablet. Indien de gebruiker het bericht opent kan er via de app met de gebruiker worden gecommuniceerd en kan de gebruiker de deur openen.

 

Vereniging van Eigenaren kiezen steeds vaker voor camerabewaking de deur open doen met uw iPhone, zien wie er voor de deur staat horen en zien alles met uw iPhone, iPad of Android toestel te beheren! Ideaal voor voor bedrijven instellingen of kantoor gebouwen die vanaf afstand het pand willen beheren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant