WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD bewakingscamera pakket met groene camera's

Voor deze locatie hebben wij de camera’s op kleur gespoten, de kleur groen was de keuze geworden. De camera’s zijn afgesteld zodat het beeld perfect zal zijn, dit kan doordat de camera’s over een 3-axis afstel mogelijkheid beschikken hierdoor kan je ze in 3D draaien en kantelen zodat het beeld recht te krijgen is.

 

De bewakingcamera’s worden gevoed door de zelfde kabel die ook verantwoordelijk is voor het netwerk verkeer dit heet POE en daar maken we graag gebruik van. De beelden worden vanuit de IPCamera doorgestuurd naar de NVR harddisk recorder welke de beelden zal verwerken, analyseren en opslaan voor later gebruik. De camera’s draaien 24/7 dag en nacht en werken samen met elkaar en met de recorder dit heet “SMART”.

Camerainstallatie.nl

Dahua IPcamera’s in alle kleuren

De meeste bewakingscamera’s zijn er in de kleur wit of wit, ja het is eigenlijk altijd de kleur WIT… omdat niet iedereen wit wil zorgen wij voor een persoonlijk tintje, door de kleur op maat te laten spuiten dit gebeurd met speciaal hiervoor ontwikkelde lak welke wij in iedere kleur kunnen laten mengen.

Of u nu een roze, grijze, gele, bruine, groene, blauwe of een paarse bewakingscamera wenst wij zorgen er voor, dit is natuurlijk ook in de veel gevraagde kleur zwart mogelijk waar veel van onze Dahua Bewakingcamera’s in gespoten worden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant