WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD bewakingcamerasysteem in Rotterdam IPcamera

Als je het echt goed wil doen, dan neem je een HD IPcamerasysteem, zo ook deze klant. De keuze is niet makkelijk want er is enorm veel keuze als het gaat om beveiliging camera’s maar door het advies van specialisten te gebruiken zoals Camerainstallatie weet u zeker weten dat de pakket samenstelling perfect zal zijn.

 

De installatie van deze camera’s was niet makkelijk, maar er is geen kabel te zien de camera’s zelf zijn van zeer goede kwaliteit en het beeld is prachtig te noemen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

HD beeld kwaliteit camera beelden zijn populair, maar mensen kan je pas echt overtuigen door ze het beeld ook echt te laten zien. Als voorbeeld neem ik als schrijver van dit stuk tekst vanmorgen een buurman van een paar straten verderop welke aan de deur stond vanwege een inbraak en hij zou graag op mijn systeem de beelden terug willen kijken…

 

Wat geen enkel probleem was om hem dit te laten zien. Hij schrok van de beeld kwaliteit “het is net een film” en dat klopt ook want de HD camera’s zoals wij ze adviseren en verkopen, installeren bij onze klanten zijn van dermate hoge beeld kwaliteit dat je ze inderdaad ook voor een film opnamen zou kunnen gaan gebruiken.

 

Het unieke aan ons camerasysteem is de combinatie van beeld verhouding , beeld kwaliteit, vloeiende beelden , software en opslag van de beelden. De camera is slim en krachtig, is voorzien van een zeer goede processor waardoor de recorder minder zwaar belast is en dus energie zuinig zijn werk kan doen. De balans is dan ook zeer groot, de camera zelf verbruikt slechts +- 4W aan energie en dat is echt enorm weinig want een beetje normale camera verbruikt normaal 20-30W aan energie.

 

Door gebruik te maken van hardekern UTP bekabeling met een speciale huls, weten wij ook de levensduur van de installatie zoals wij deze opleveren optimaal te houden. Maar ook onze helpdesk staat klaar om te helpen in geval van nood en dit doen we dan ook graag.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant