WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

HD beveiligingscamera voor een woonhuis

HD IP beveiliging voor woonhuizen is steeds populairder. Door gebruik te maken van een beveiligingscamera is het mogelijk haarscherpe bewakingscamera beelden te krijgen. De door ons gebruikte IP HD camera’s zijn van uitmuntende kwaliteit, geven strak en helder beeld en hebben weinig behoefte aan onderhoud. Door speciaal bewerkt glas blijven regen druppels niet zo snel zitten.

 

De camera is aangesloten op een zelf onderhoudende NVR harddisk recorder met slimme interface. U kan de camera’s via internet live volgen b.v. op uw iPhone, iPad, Android telefoon of andere smartphone en tablet, maar ook met een pc of laptop. Even snel zien wie er voor de deur staat, of waren uw kinderen vandaag wel op tijd naar school gegaan… wie stond er bij uw auto.

 

Beveiligingscamera’s zijn populair, en goede kwaliteit is hard nodig! Wij adviseren dan ook professionele kwaliteit, betrouwbare service en advies van de professionals.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant