WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

HD beveiliging Camera's gericht op ingang van tankstation

Op deze camera’s is er te zien wat de beeld kwaliteit is als een camera op 80meter afstand in gaat zoomen en beeld dichterbij wil halen van een tankstation. Deze Hd beeld kwaliteit PTZ dome camera welke 1099,- euro kost kan beelden dermate scherp maken dat het bijna niette geloven is dat het een beveiligingscamera is.

 

Personen zien, personen herkennen, kentekens zien, en zelfs het goed en vloeiend zien bewegen van de personen welke in beeld bewegen. Onze kwaliteitsproducten leveren en installeren wij bij u op locatie, ook maken we zonder extra kosten een compleet cameraplan voor uw.

 

Is er behoefte aan een advies gesprek bij u op locatie? Dan komen we natuurlijk even bij u langs om op deze manier de wensen te horen en te zien.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant