WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Grote monitor voor weergave van camera beelden

Het plaatsen van monitoren en het koppelen van cameras op weergave schermen is onderdeel van ons werk. Op deze foto is te zien hoe we de monitoren gebruiken i.c.m het gebruik van camera’s welke we plaatsen op de besproken plekken met de klant.

 

De monitoren kunnen zo de beelden weergaven welke gewenst zijn, dit kan zijn een presentatie ruimte, of b.v. in het geval van dieren bijvoorbeeld dat en hoe deze vrij rond lopen.

 

Op monitoren maken veel van onze klanten gebruik van onze camera systemen ter presentatie en ruimtelijke opvulling. Een creatieve manier van invulling geven in een ruimte zonder ramen is de montage van monitoren door ons in de muren met een uiterlijk als een raam. Met weergave van live beelden van buiten zodat het in die ruimte net echte ramen lijken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant