WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Golfclub De Scherpenbergh - bewakingscamerasysteem

Voor Golfclub De Scherpenbergh hebben wij een ultra modern camerabewaking systeem mogen leveren en installeren met in totaal 13 hoogwaardige HD camera’s.

 

Het oude camerasysteem hebben wij tevens weten te koppelen aan het door ons geleverde digitale camerasysteem zodat het oude systeem niet geheel afgeschreven was. Gezien het terrein erg groot was en niet overal UTP netwerk kabel aanwezig was, en of de afstand te groot was om hier kabels te trekken, is er gekozen voor deels een draadloze straalzender in te zetten. Door gebruik te maken van de straalzender techniek hebben wij het gehele terrein in kaart weten te brengen en kan de klant het gehele terrein in kaart brengen met dit camerasysteem.

 

Vaak is het probleem dat er wel stroom is maar er geen bekabeling aanwezig is. Door slim gebruik te maken van verschillende technieken maken wij het toch mogelijk een verbinding en of camera koppeling te maken met het systeem waardoor er beeld en netwerk is.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant