WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Glasvezel verdeelkast voor doorvoer straalzender en cameramast

Om een geheel terrein een dekkend WIFI netwerk en camerabewaking systeem te geven hebben wij een glasvezel binnenkomst en verdeel punt gemaakt. Vanuit deze verdeelkast verzorgen wij de infrastructuur over het gehele terrein.

 

Vanuit de verdeelkast maken we lussen naar de diverse zendmasten welke tot 1800meter verder het draadloze signaal versturen hierdoor is WIFI internet verkeer en tevens het bewakingscamerasysteem mogelijk.

 

Het gehele netwerk heeft een backbone van 4000Mbit met losse lussen van ieder 1000mbit. Daarnaast zijn er straalzenders welke het pand voorzien van 1280Mbit aan bandbreedte.

 

Iedere WIFI sector heeft een beschikking over 280mbit met pieken van 340mbit hierdoor is er enorm veel mogelijk en kan er in de toekomst zeer zeker nog worden uitgebreid naar meerdere camera’s en of internet knooppunten. Het is met dit modulaire systeem ook zeer goed mogelijk meerdere koppelingen met elkaar te combineren maar ook indien gewenst over losse V-Lan instellingen van elkaar te scheiden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant