WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Glasvezel aanleg en camerabewaking industrie terrein

Voor een van onze klanten waar we al ruim 10 jaar het onderhoud van het cctv camerasysteem mogen doen, hebben wij een flinke upgrade mogen uitvoeren. Het verouderde netwerk was aan een upgrade toe en dit is gedaan door te starten met een 10Gbit glasvezel ring. Op de gehele ring zijn 48 stuks 6 megapixel camera’s toegepast en aangesloten op een centraal CMS systeem.

 

Op diverse monitoren zijn de status berichten, camerabeelden en triggers
te zien. Ook is er kenteken herkenning toegepast. Er is ruimte voor uitbreiding in de toekomst hier is tijdig rekening mee gehouden.

Camerainstallatie.nl

De camera’s zijn een belangrijk onderdeel van het veiligheids protocol wat op het gehele terrein van toepassing is. Over de gehele route zijn er vele camera’s deze geven informatie door over drukte, maar ook signaleren ze personen welke geen toegang hebben of situaties welke niet de bedoeling zijn.

 

Glasvezel aanleg en camerabewaking

Camerabewaking is belangrijk zeker in de industrie waar de meeste fabrieken camera’s toepassingen om te waken over de veiligheid maar ook om er zeker van te zijn dat er geen goederen gestolen worden.

Wij installeren niet enkel de camerabewaking systemen maar bieden een one shop oplossing waarbij we vanaf de teken tafel tot aan het einde van het project alles tot in de puntjes regelen.

 

De aanleg van een camerabewaking systeem over glasvezel is populair aan het worden. Steeds vaker is de wens een camerasysteem te laten installeren maar over grote tot zelfs zeer grote afstanden. Wij maken gebruik van glasvezel kabels of draadloze Gbit zenders om deze afstanden te kunnen overbruggen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant