WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Glasvezel aanleg camerabewaking gemeente Laren en Eemnes

Voor de gemeente Laren en Eemnes leggen wij op dit moment glasvezel verbindingen aan. Het nieuwe camerabewaking systeem voor de gemeente zal verbonden worden met een hypermodern glasvezel netwerk. De Glasvezel aanleg camerabewaking gaat over een 10Gbit verbinding en zal in staat zijn de vele camera’s van de verschillende centra’s te koppelen naar de centrale meldkamer.

Camerainstallatie.nl

Glasvezel aanleg camerabewaking

In de afgelopen jaren is er geïnvesteerd in het upgraden van het verouderde camerabewaking systeem. Zo zijn wij enkele jaren geleden begonnen met de uitrol van IPcamera’s met minimaal FULL HD kwaliteit. Op dit moment zijn we zelfs al bezig met het plaatsen van minimaal 4 tot 6 megapixel camera’s in de centra delen. De Glasvezel aanleg camerabewaking systemen is iets wat
wij voor meer gemeentes doen, het is voor een gemeente makkelijk om het gehele project uit handen te geven zodat er minder stress en een snellere afhandeling van problemen zal zijn.

De gehele aanleg van graafwerkzaamheden tot het trekken van de bekabeling en aflassen, monteren en configureren is in handen van CameraInstallatie.nl Het onderhoud van het camerabewaking systeem kunnen wij doormiddel van ons centrale CMS geheel computer gestuurd organiseren en hierdoor ook snel handelen

Glasvezel bekabeling in eigenbeheer

Onze grote kracht is alles in eigenbeheer te kunnen uitvoeren. Zowel het graven van de glasvezel kabel, als het afmonteren, en plaatsen van de camerapalen, het installeren van de camera’s en het configureren, en installeren van het camerabewaking systeem. De klant heeft er geen omkijken naar een volledig project nemen wij uithanden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant