WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Een mooi woonhuis verdiend mooie camera's

Bij dit uitzonderlijk mooie woonhuis passen niet grote opvallende camera’s wij vinden dat de camera’s bij het huis moeten passen en dat is zeer zeker hier van toepassing.

 

De installatie was niet makkelijk, het had diverse uitdagingen betreffende de afwerking en het wegwerken van de bekabeling maar het resultaat mag er zeer zeker zijn. De bewaking camera’s zijn FULL HD en dat merk je gelijk bij het terug kijken van de beelden dit is haarscherp en duidelijk.

 

Er is bewust gekozen voor de HDW4200 camera’s deze zijn niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk en door ons behandeld zodat het regen er sneller af zal lopen maar ook is het nachtzicht perfect te noemen. De beelden worden opgenomen op een harddisk recorder welke ook in het netwerk te bekijken, te bedienen en te beheren is dit kan trouwens ook via internet als dat de wens zou zijn.

 

Dit huis in Zoetermeer is veilig te noemen en uitgerust met zeer mooie niet al te veel opvallende maar zeer zeker doelbewuste camera’s.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant