WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Draadloze bewakingscameras geïnstalleerd op camerapalen

Om dit camerabewaking project goed te laten slagen is er grondig onderzoek gedaan. Vooraf is de haalbaarheid gemeten en bekeken, en is er strategisch gekozen voor twee zend locaties. Vanaf de centrale zender locaties worden de 12 cameramasten aangestuurd met gemiddeld 180Mbit. De camerapalen hebben of een centrale voeding en of een zonnepaneel voeding zodat de Wifi ontvanger en of zender voeding krijgt en de camera zijn beeld kan doorgeven.

 

De camera’s worden vanaf de centrale CMS server aangestuurd en vanaf hier worden ook instructies gegeven wat de server verwacht van de camera’s.

Camerainstallatie.nl

De camera’s kunnen als taak krijgen het tellen van mensen, of autos maar ook het meten van drukte, piek tijden of grondbelasting. Tevens kunnen de camera’s gezichten herkennen en personen als gevaarlijk aangeven.

 

Het mooie van een systeem dat zichzelf weet te redden en onderhouden is dat het systeem voor jou gaat werken. Als beveiliging of manager wil je data, en informatie tot je kunnen nemen wanneer dat nodig is. De door ons geïnstalleerde camera systemen werken met slimme technieken zo kunnen wij het geheel op maat maken dat de bewakingcameras hun werk doen zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Makkelijk en snel uw gewenste data downloaden, inzien, maar ook beelden terugkijken en screenshots maken, videobestanden downloaden.

Door de bewakingscamera’s strategisch te plaatsen op palen verdeeld op het gehele terrein met 360graden bestuurbare dome camera’s kunnen wij het gehele terrein dekken. Er komt geen auto, persoon of fiets voorbij zonder geregistreerd te zijn. Gekoppeld aan een foto database zou dit zelfs tot automatisch registreren van personen kunnen worden gekoppeld.

 

De camerabeelden zijn indien gewenst vanaf de server tot wel 60 dagen terug te kijken, in zeer hoge resolutie ! Een hoge beeld resolutie zelf is niet enkel belangrijk maar ook de juiste lens keuze en techniek. Hier is er gekozen voor Starlight dome camera’s deze zijn in staat in de nacht een helder en duidelijk beeld te geven.

De installatie van een dergelijk project doen wij met veel passie, een uitdaging is iets waar we zeer blij van worden. De inzet van onze monteurs is dan ook meer dan alleen het installeren wij worden graag onderdeel van de organisatie om op die manier een echte toevoeging te zijn waar op te bouwen is.

 

Korte lijnen, duidelijke afspraken en afspraak is afspraak. Maatwerk en het project tot in de puntjes verzorgen is onze kracht. Vanuit ons mooie bedrijf zijn onze medewerkers met passie voor techniek aan het werk.

 

Zo hebben wij een eigen afdeling ICT met specialisten die weten waar ze over praten. Onze eigen elektra monteurs, camerabewaking monteurs, en kabelleggers weten precies waar ze het over hebben. Specialisten aan het werk hebben is fijn op die manier krijg je wat je verwacht en op die manier zal het ook werken zoals gedacht.

 

Het doel van deze geïnstalleerde bewakingcamera’s is het registreren van autos op het parkeer terrein. Los van het filmen van de auto’s is het registreren Van bezoekers die willen parkeren een groot doel. Personen die er niks te zoeken hebben en of nerveus zijn kunnen op deze manier makkelijker gevonden worden. Ook is er achteraf bij problemen terug te kijken wie een mogelijke schade heeft aangericht door de camerabeelden terug te bekijken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant