WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dome camera's in winkel - showroom

Voor een luxe winkel / showroom zijn door ons dome-camera’s geplaatst, dit zijn bolvormige camera’s welke ene zeer duidelijk beeld geven en voor de installateur het gemak bieden dat het afstellen zeer makkelijk gaat waardoor het beeld in een perfecte hoek te draaien is.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Het is altijd goed doormiddel van beelden te laten zien dat er film opnames plaats vinden, ook is het makkelijk om op deze manier de beelden zelf live te volgen natuurlijk.

 

Door met stickers duidelijk te maken dat er bewakingscamera hangen t.b.v camerabewaking is het voor mogelijke criminelen, overvallers, de ” daders ” een afschrik middel om nog eens goed na te denken of dat wat ze van plan zijn echt handig is om op deze locatie uit te voeren….. immers zijn er film/camera opnames.

 

Voor iedere situatie is er wel een oplossing te bedenken met een CCTV bewakingscamera, IPcamera, Netwerkcamera, Alarm systeem of deurintercom koppeling. Iedere ondernemer heeft zo zijn eigen wensen bekabeld en draadloos en wij denken daar graag creatief aan mee.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant