WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Digitale internet deurbel met doormeld functie op telefoon

Steeds populairder worden de internet deurbellen, waarmee meldingen digitaal worden doorgestuurd. Op uw telefoon, tablet of op een scherm krijgt u het gesprek te horen en zien. Het is allemaal doormiddel van techniek steeds makkelijker aan het worden om te zien wat er in en om uw huis of pand gebeurd.

 

De digitale deurbel zoals wij deze leveren en installeren geeft u de
mogelijkheid de melding als iemand op de bel drukt op uw telefoon overal ter wereld te ontvangen. U kan heen en weer spreken, maar ook de camera beelden live zien.

 

Mocht u wensen zou u zelfs de deur op afstand open kunnen doen.

 

Wenst u ook een digitale deurbel bij u thuis geïnstalleerd te hebben neem dan contact op met Camerainstallatie wij vertellen u dan graag over de mogelijkheden wat een internet deur bel voor u kan betekenen maar ook wat de kosten zijn.

 

Een compleet overzicht vind u bij onze intercom pakketten

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant