WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dance Valley 2013 Camerabewaking met PTZ bewakingscamera's

Voor het grootst opgezette festival Dance Valley 2013 hebben wij de PTZ bestuurbare bewakingscamera’s geleverd en geïnstalleerd. Deze camera’s waren te beheren en te besturen vanuit de door ons opgezette meldkamer waar alle beelden live binnen kwamen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Voor het grootst opgezette festival Dance Valley 2013 hebben wij de PTZ bestuurbare bewakingscamera’s geleverd en geïnstalleerd. Deze camera’s waren te beheren enTotaal zijn de beelden op 3 locatie’s opgenomen om op deze manier een veilige en direct te benaderen backup achter de hand te hebben. In het geval van nood was het dan ook snel te regelen de beelden uit het verleden terug te halen.

 

De beelden waren minimaal in FULL HD te zien, te besturen en in en uit te zoomen zo konden personen snel herkend worden, gevolgd en kon het beeld materiaal als bewijslast gebruikt worden.

 

Dit soort camera’s zijn uniek in hun soort de beelden zijn dermate scherp dat ze zelfs voor TV doeleinden te gebruiken zijn. Zowel de verhuur als de verkoop en de installatie zijn onze specialiteit. Voor UDC de organisator van o.a Dance Valley en Dutch ValleyGround Zero en vele andere is er een speciaal pakket samengesteld van HD kwaliteit bewaking camera’s welke dermate scherpe beelden geven dat ze ook voor andere doeleinden zouden kunnen worden gebruikt.

 

Veiligheid is voor UDC enorm belangrijk vandaar dat er ook gekozen is voor de hoogst mogelijke haalbare kwaliteit bewakingscamera’s om identificatie met camerabeelden mogelijk te maken. De bestuurbare bewakingscamera’s zijn van het type PTZ speeddome, en sturen wij volledig draadloos aan. Natuurlijk kan er ook gebruik gemaakt worden van glasvezel en of UTP bekabeling.

 

Camera toezicht kopen of huren? Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant