WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua Zwarte dome camera op woonhuis

Een kleur is een persoonlijke keuze, de een wil graag een witte dome camera en de ander juist een zwarte dome camera. Hoewel wij alle camera’s in onze eigen spuitcabine op maat kunnen spuiten, zijn er vanuit Dahua ook kant en klare zwarte dome camera’s welke af fabriek dus al zwart zijn.

 

Op deze locatie is gekozen om de kant en klare zwarte dome camera’s in te zetten voor de beveiliging van deze woning. Totaal zijn er drie bewakingcameras geplaatst en aangesloten met een Cat6 hardekern POE kabel om de camera’s met het netwerk te verbinden en op deze manier de hoge beeld kwaliteit te kunnen opnemen.

Camerainstallatie.nl

De installatie van Dahua producten is is dat wij dag in dag uit uitvoeren, en dat in geheel Nederland. Onze eigen Camerabewaking en beveiliging monteurs weten als geen ander hoe belangrijk veiligheid is, en installeren alles dan ook vakkundig.

 

Een Dahua camera laten installeren door CameraInstallatie.nl Geeft u de zekerheid van een professionele installatie. Al sinds 2005 installeren en leveren wij het merk Dahua als een van de eerste in Nederland hebben wij dit merk mogen importen en kennen wij alle kenmerken van een Dahua camera als geen ander. Al sinds ons bestaan in 1999 installeren wij onze camerabewakings producten met passie en kunde.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant