WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerasysteem met monitor in woonkamer

Een mooie uitbreiding voor een camerabewakingssysteem is een monitor in de woonkamer. Een goed camerasysteem met duidelijke camera’s en beelden die op een centraal geplaatste monitor worden weergegeven, heeft u een goed overzicht van alles wat er rondom uw eigendommen gebeurt.

 

Staat er iemand bij de deur of komt er iemand aanlopen? Dan ziet u dit in heldere en duidelijke beelden op de monitor van de bewakingscamera en hoeft u nooit meer voor niets op te staan.

Camerainstallatie.nl

Zelfs in het donker worden er altijd heldere bewakingsbeelden van hoge kwaliteit op de monitor weergegeven. Hoort u vreemde geluiden? Dan kunt u op de monitor van de bewakingscamera kijken wat er aan de hand is en of u actie moet ondernemen of niet.

 

De installatie van een bewakingscamerasysteem en de bijbehorende monitor moet zorgvuldig gebeuren. U wilt natuurlijk geen kabels zien en de camera’s moeten op de juiste manier afgesteld worden.

Be monteurs van Camerainstallatie.nl verzorgen het gehele installatie- en montageproces van A tot Z, waarbij zij zorgen voor een nette installatie met de juiste kabels. Natuurlijk worden de kabels netjes weggewerkt, zodat deze niet zichtbaar zijn.

 

Bij deze woning is er naast het camerasysteem ook een intercom geplaatst, waardoor de bewoners de mogelijkheid hebben om te spreken met de personen voor de deur.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant