WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerasysteem en alarmsysteem kopen

Een camera- en alarmsysteem kopen zonder maandelijkse kosten? Bij Camerainstallatie.nl bieden wij professionele camera- en alarmsystemen aan zonder dure abonnementen, maar met een eenmalige investering. Om uw woning nog beter te beveiligen, is een goed camerasysteem of alarmsysteem onmisbaar. Krijg meldingen op het moment dat iemand uw terrein betreedt, maar ook om belastbaar bewijs te verzamelen bij ongewenste situaties.

 

 

Camerainstallatie.nl

Onze adviseurs komen altijd langs om de locatie te bekijken, een cameraplan op te stellen en wij leveren altijd een complete set camerabewaking. Onze monteurs installeren en monteren op een professionele wijze het bewakingssysteem. Deze vakkundige installatie vindt plaats volgens de regels: wij gebruiken IK10 gecertificeerde beveiligingsproducten en houden ons aan de NEN normen en CPR normen. Al onze camera’s zijn IP66 of zelfs IP67 gecertificeerd en wij gebruiken harde kern bekabeling.

 

Wij houden er niet van om te besparen op veiligheid en daarom worden al onze producten compleet geleverd en geïnstalleerd. Wij vinden dat beveiliging écht goed moet zijn en garanderen dan ook 100% zekerheid en tevredenheid.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant