WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera's installeren op een boot

Met een grote boot is het altijd handig om te kunnen zien wat er om de boot heen gebeurd het overzicht beheren en bewaken is dan ook lastig als er geen camera’s zijn. Op het moment dat de boot ergens aan de kant moet aanleggen dan is het fijn een camera te hebben om geen schade te maken, met het “inparkeren” het aanmeren van de boot kan er immers een hoop fout gaan en een kleine stuur fout kan al grote schade maken.

 

De camera’s rondom de boot helpen het zicht duidelijk en snel weer te geven waardoor er snel gehandeld kan worden. Wij hebben op dit mooie jacht een speciaal camerasysteem mogen installeren met een scherm in de stuurhut en tevens een door WIFI aangedreven draadloze monitor met als extra klap op de vuurpijl dat met een tablet en smartphone ook op de beelden gekeken kan worden  (via 3G, 4G en of wifi).

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant