WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerapaal met kleine onopvallende camera's

De wens was een subtiele paal met onopvallende camera’s dat is ons vrij goed gelukt, het is natuurlijk vrij lastig een paal mooi te maken met bewaking er in zodat het voor de buurt netjes blijft maar we hebben ons ingehouden en voor een zeer klein model camera gekozen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De beeld kwaliteit liegt er niet om, super scherpe camerabeelden zijn het resultaat en de klant is geheel operationeel met iPhone, iPad, televisie gekoppeld en zelfs alle computers in het netwerk hebben toegang.

 

IP aangestuurde beveiliging is de toekomst, steeds meer klanten zien de meerwaarde van een APP op de telefoon om camerabeelden te kunnen zien. Ook het live mee kijken vanuit het buitenland naar je eigen woonhuis of loods is populair.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant