WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerainstallatie.nl in paal met HD bewakingcamera's

Op dit project is er gekozen voor 2 stuks cameramasten welke we doormiddel van UTP/FTP Cat6 kabel van netwerk en stroom hebben voorzien door gebruik te maken van POE (waardoor stroom en video/netwerk over 1 kabel kunnen). De afstanden waren best groot een kleine 80 meter tot aan iedere paal maar de beelden zijn prachtig te noemen.

 

De paal zelf staat op de juiste plek, vanuit waar echt alles in de gaten te houden is zowel op de monitor als ook met de smartphone/tablet is echt alles nu mooi en netjes te zien.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant