WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking woning met tuin en overkapping

De installatie van dit systeem was niet makkelijk, de bekabeling was een beste klus. Soms zijn de routes om de bekabeling aan te leggen lastig te vinden en moeilijk te bereiken. Onze monteurs hebben de installatie van dit camerabewaking systeem met de uiterste zorg weten te installeren.

 

Dit systeem is klaar voor gebruik om nog jaren mee te gaan, en zal van zeer hoge beeld kwaliteit beelden weten op te nemen op de hardisk recorder. Er is gebruik gemaakt van het Top merk Dahua zowel de IP camera’s als ook de NVR harddisk recorder. Via de meegeleverde APP kan er op de telefoon worden meegekeken, alsmede via een computer, of natuurlijk indien dat gewenst is via een monitor (HDMI output op de uitgang van de harddisk recorder)

 

Dit digitale camerabewaking systeem is uiterst geschikt om een woning en terrein te beveiligen en te bewaken. De motiondetectie, en het signalering systeem werken zeer nauwkeurig en pakken bewegingen duidelijk en snel op. Zo kan er als iemand de tuin in komt een push bericht naar de telefoon worden gestuurd met de melding dat er iemand het terrein op komt lopen. Een melding bij beweging krijgen als iemand bij u voor de deur staat, in uw tuin, of iets doet wat niet mag dat kan met onze camera systemen perfect.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant