WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking voor woonhuis met Camerainstallatie

Ook in de buurt van Amsterdam is veel behoefte aan camerabewaking, zeker nu de donkere dagen er weer aankomen, de herfst vakantie en mensen met ski vakantie bezig zijn. Het huis goed beveiligen tegen ongewenste gasten en vernielingen of buren ruzie’s of wat te denken van beschadigingen aan auto’s scooters, fietsen en motoren is altijd lastig.

 

Doormiddel van een bewakingscamerasysteem zoals wij deze installeren met een goede mix van zowel de camera als de recorder, de speciale kabels en de juiste manier van de camerainstallatie en programmeren heeft u een doelbewust afschrik preventie middel met bewijslast.

 

Als u er niet bent ziet u wat er gebeurd, als er wat gebeurd is ziet u wat er gebeurd is…. en als de dief een beetje slim is en de cameras ziet hangen dan maakt ie dat hij weg komt.

 

Een Camerabewaking systeem voor woonhuis met Camerainstallatie zoals het zou moeten zijn.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant