WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking voor appartement of VvE

Dit project is een perfect voorbeeld voor de toegevoegde waarde voor appartementen en VvE’s. Tussen de bewoners van een appartementencomplex of de leden van een VvE (Vereniging Van Eigenaren) ontstaat er wel eens een discussie of er wel of geen gebruik gemaakt moet worden van camerabewaking. De één is een groot voorstander van camerabewaking, terwijl de ander liever geen gebruikt maakt van bewakingscamera’s in verband met de privacy van bewoners.

Camerainstallatie.nl

Natuurlijk zijn er verschillende redenen te bedenken om gebruik te maken van camerabewaking, maar de kunst blijft het gebruik maken van camerabewaking zonder de privacy te schaden. Op de voorbeelden hieronder ziet u duidelijk dat een bewakingscamera een toegevoegde waarde kan hebben. Als een inbreker, dief of insluiper binnen wil komen, kan er een alarm afgaan of kan er een opname van hoge kwaliteit gestart worden. Dit zorgt ervoor dat de ongewenste indringer afgeschrikt wordt en dat er duidelijk bewijsmateriaal aan de politie overhandigt kan worden.

Camerabewaking is een effectieve beveiliging van uw woning en helpt om vandalisme, diefstal en zelfs afvaldumping te voorkomen.

 

Er zijn veel mogelijkheden om camera’s te plaatsen in een appartementencomplex, bijvoorbeeld in een portiek, gang of lift. De bewakingscamera’s zorgen voor rust, veiligheid en voldoende bewijs indien dit nodig is. Een VvE besluit vaak samen met de bestuurders wat wel en niet gefilmd mag worden. Camerainstallatie.nl geeft u het juiste advies en helpt u bij het intekenen van de camera’s.

Camerabeveiliging bij appartement en VvE

Samen met de leden van uw VvE besluit u dat bewakingscamera’s gewenst zijn, maar wat nu? Het juiste advies is van groot belang om geen dure fouten te hoeven maken. Bij Camerainstallatie.nl hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van beveiligingscamera’s.

Wij voorzien u van alle informatie, helpen u bij alle regels waar u zich aan moet houden, het maken van een cameraplan, het monteren en installeren van de camera’s.

Wij werken al voor vele VvE administratiekantoren en hebben meer dan 120.000 bewakingscamerasystemen geïnstalleerd voor appartementencomplexen en VvE’s.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant