WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking voetbal stadion AlmereCity FC

Voor de voetbalclub Almere City hebben wij het camerabewaking systeem in het verleden al reeds mogen aanleggen en onderhouden. Camerabewaking voetbal stadion Vanwege de groei en de grote verbouwingen die gaande zijn vinden er veel uitbreidingen plaats. Recent hebben wij kenteken registratie camera’s geplaatst en zijn we druk in de weer om 180graden camera’s te plaatsen welke nog meer zicht en beeld geven van wat er zich afspeelt in en om het voetbal stadion van Almere city FC. Al reeds in het verleden hebben wij voor NAC, Ajax, en Heerenveen systemen mogen leveren en of onderhouden. Almere City is een trouw klant maar ook partner. De samenwerking tussen Almere city is meer dan het leveren van producten en installeren Van deze. Wij denken mee met de club en kijken verder naar de toekomst.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking inzetten tijdens voetbal wedstrijden is niet meer dan normaal tegenwoordig. Het bekijken en toezichthouden en daarnaast het terug spelen van de beelden in het geval van schade, of ongeregeldheden een camerabewaking systeem voor voetbal wedstrijden is dan ook gewoon een instrument geworden om de veiligheid beter te kunnen garanderen.

 

Veiligvoetballen met een camerabewaking systeem voor uw stadion. Wij voegen met intelligente oplossingen zowel gezichtsherkenning als ook het herkennen en signaleren van emotie’s toe aan uw digitale camerabewaking systeem. Doormiddel van de camera’s kan u personen herkennen, en patronen signaleren. Is iemand boos of ziet u agressie dan zal de camera u dit melden ! mooier kan niet zou je denken wij laten het u graag zien.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant