WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking verhuur voor Ronald McDonald

Voor een Guinness book of records poging van Ronald McDonald in Amsterdam hebben wij een aantal cameras mogen leveren voor het tellen van bezoekers.

 

Het betrof een Guinness book of records poging waarbij 5000 personen met een speeltje van de McDonalds tegelijk een handeling moesten uitvoeren. Om 100% te kunnen aantonen dat dit ook echt gebeurde en ook voor de daarvoor gestelde tijd en het aantal personen was er bewijs nodig. Door gebruik te maken van onze camera’s kan dit bewijs geleverd worden en kan het zelfs achteraf als leuke promotie video worden gebruikt.

 

Door gebruik te maken van ons systeem is het tevens ook mogelijk de beelden live te streamen via internet en of als naslag werk her te gebruiken in een webvideo voor b.v. youtube of op een DVD.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant