WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking systeem op VVE appartementengebouw

Super scherpe HD bewaking camera’s voor een Camerabewaking systeem op dit VVE appartementengebouw. HD opnames van indringers, inbrekers en ongewenste gasten welke we graag buiten de deur houden.

 

Er is gebruik gemaakt van Dahua HDW serie camera’s welke uitermate scherp beeld genereren en deze ook met 25FPS full Frame opslaan, er zal dus ook echt duidelijk te zien zijn wat er gebeurd is. Het opnamesysteem is geheel automatisch en zelfstandig werkende daar hoef je niet naar om te kijken, het beheer is makkelijk, en snel via een begrijpelijk menu en duidelijke software.

 

De installatie van de camera’s was niet makkelijk maar het resultaat mag er zeer zeker zijn, geen kabel is er te zien, alles netjes weggewerkt en storingsvrij en ruisvrije beelden. De camera beelden zijn uitgerust met hardekern installatie kabel speciaal voor cameras geschikt en welke ook echt tegen een stootje kunnen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant