WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking systeem installatie op woning en zicht op tuin

Onze wens is goed beeld hebben en graag de voordeur en de achtertuin. Eigenlijk is het bovenstaande de wens van meer dan de helft van de particulieren welke ons contact. De woning bezitter is zuinig op zijn woning en wenst dan ook een keurige afwerking van de installatie vakmanschap en kennis. Wij installeren dan ook al onze systemen met de grootste zorgvuldigheid.

Camerainstallatie.nl

De harddisk recorder [ NVR recorder ] installeren wij op een mooie manier, deze monteren wij stevig en de bekabeling werken wij vanaf de recorder naar de IP camera’s. In 80% van de situaties plaatsen wij een Dahua Dome camera [ model: HDBW4431 ] dit model dome camera is perfect voor dag en nachtzicht.

 

De dahua dome camera’s installeren wij doormiddel van een Cat6 kabel naar de locatie van de recorder en zorgen dat dit op elkaar afgestemd is. Vanaf het modem trekken wij een kabel naar de harddisk recorder zodat ook het internet gekoppeld kan worden. Op deze manier kan u met de app uw camerabeelden bekijken zowel live als ook terug kijken van de bewakingscamera beelden.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant