WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking systeem en alarm op woonhuis

Om de installatie op dit woonhuis te voltooien, zijn onze monteurs met twee man sterk ruim drie dagen bezig geweest. Wij zetten altijd de puntjes op de i en laten het systeem achter als waar kunstwerk.

 

Een groot gedeelte van ons werk bestaat uit het trekken van netwerk bekabeling en het netjes onzichtbaar afwerken van deze kabels. Door naar slimme wegen te zoeken waardoor de kabels onzichtbaar worden, weten wij alle beveiligingssystemen altijd netjes af te leveren. Soms is er een kruipruimte waar wij een groot gedeelte van de kabels kunnen verwerken.

Camerainstallatie.nl

Een kruipruimte is een ruimte onder de woning waar veel leidingen te vinden zijn, zoals de leidingen van het toilet, gas en water. Wij maken graag gebruik van deze ondergrondse ruimtes om de kabels netjes weg te kunnen werken.

 

Het vinden van de juiste route voor het kabelnetwerk en het netjes wegwerken van de kabels, is iets wat wij als team oppakken. Wij beginnen altijd met het maken van een plan voor de kabelroute, zodat wij precies weten hoe de kabels komen te lopen en hoe wij dit gaan aanpakken.

Camerainstallatie.nl

Vervolgens gaan wij de kabels trekken en zorgen wij dat dit netjes gebeurt. Soms is het trekken van de kabels een eenvoudige klus en zijn wij zo klaar. Mocht het zo zijn dat de kabels lastiger te trekken zijn, dan gebruiken wij vaak wat afwasmiddel of zeep om een kabel makkelijker door een leiding te krijgen.

 

Als vanzelfsprekend proberen wij de kabels op de juiste plek te krijgen, zonder dat de kabels zichtbaar zijn. In de 22 jaar dat wij bestaan, hebben wij nog nooit een project afgerond waar de kabels te zijn waren. Door te zoeken naar de juiste route, goed met elkaar te overleggen en zowel netjes als doelgericht te werk te gaan, leveren wij de beveiligingssystemen op als ware kunstwerken.

Als vanzelfsprekend proberen wij de kabels op de juiste plek te krijgen, zonder dat de kabels zichtbaar zijn. In de 22 jaar dat wij bestaan, hebben wij nog nooit een project afgerond waar de kabels te zijn waren. Door te zoeken naar de juiste route, goed met elkaar te overleggen en zowel netjes als doelgericht te werk te gaan, leveren wij de beveiligingssystemen op als ware kunstwerken.

 

Als alle kabels op zijn plek liggen, de sensoren of camera’s geplaatst zijn én er geen kabels te zien zijn, zijn onze monteurs pas tevreden. Zo ook bij deze woning, waar wij 8 kabels hebben getrokken en volledig uit het zicht op hun plek hebben gekregen.

Wij houden rekening met de juiste NEN-normen en CPR-regelgeving, wat helaas niet bij alle bedrijven vanzelfsprekend is. Beveiliging en de installatie van beveiligingssystemen moet goed en veilig gebeuren, waardoor wij regels en normen belangrijk vinden. Het gaat er niet om wie de goedkoopste offerte heeft geleverd, maar in wie u het meeste vertrouwen heeft.

Hetgeen waar wij de meeste waarde aan hechten zijn tevreden klanten, klanten die het systeem graag gebruiken en waarderen dat het systeem aan alle verwachtingen voldoet. De installatie van dit camerasysteem is gedaan op de woning van Youtuber GIO Latooy. GIO Latooy heeft de hele installatie gefilmd, wat voor ons extra leuk is. Zo kunnen wij de installatie zelf ook terugkijken en met trots aan andere klanten laten zien.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant