WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking parkeerplaats & appartement

Voor deze locatie installeren en onderhouden wij al enkele jaren de camerabewaking. Het betreft een VVE (appartementencomplex) met verschillende parkeergelegenheden. Het camerasysteem ziet iedere persoon en auto aankomen en weer vertrekken. Het systeem zal alle personen en auto’s die aankomen en vertrekken met elkaar vergelijken, waardoor ongeregeldheden herkend worden. Dit slimme camerasysteem maakt gebruik van IVS/SMD: een slimme detectie- en meldingsmethode dat verdachte personen en voertuigen herkent.

Camerainstallatie.nl

Het registreren van passerende auto’s en personen op dit terrein is belangrijk voor de bewoners, gezien er veel auto-inbraken hebben plaatsgevonden en er ongewenste personen in het appartementencomplex zijn gesignaleerd. Dankzij camerabewaking is het onderzoek van de politie naar de verdachte personen al meerdere keren succesvol afgerond. Zonder bewijs is het voor de politie lastig om een dader te pakken en de politie is dan ook altijd zeer dankbaar voor de camerabeelden.

 

Een bewakingscamera toont precies aan wat er is gebeurd, welke kleding de dader droeg en hoe deze persoon zich heeft gedragen. Camerabewaking helpt bij het schetsen van het profiel van de dader en zorgt ervoor dat de pakkans maar liefst hoger is dan 70%! Als de beelden van het bewakingscamerasysteem van hoge kwaliteit zijn, is de pakkans nog vele malen groter.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant