WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking pakket met dome cameras op een beugel aan de muur

Zeer mooie samenstelling van een pakket, de Dahua Dome camera HDBW4431 een 4 megapixel dome camera aan een muurbeugel met een PFB bracket. De montage van de bekabeling is onzichtbaar door een mooie kabel route. De complete installatie is op IP{ basis er is dus gebruik gemaakt van UTP netwerk kabel Cat6 om de verbindingen tot stand te brengen.

 

De IP camera’s zijn met de getrokken cat6 kabel verbonden met een Poe switch welke met de harddisk recorder verbonden staat. De Harddisk recorder zal de beelden verwerken en analyseren. De geanalyseerde beelden  kunnen met een app en via het web met een applicatie of zelfs met een centraal stuk software voor windows / Mac worden bekeken en terug bekeken/opgeslagen worden.

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant