WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking inzetten in stallen en weiland om dieren te monitoren en te beveiligen

In de 20 jaar dat ons mooie bedrijf Camerainstallatie.nl bestaat hebben wij al vele camera systemen mogelijk installeren bij Boeren, Dieren liefhebbers, Paarden stallen, Staatsbosbeheer, Dierentuinen, Opleidingcentra met dieren, maar ook grote weilanden met verschillende soorten dieren.

 

De rede waarom onze klanten een camerabewaking systeem nemen is verschillend de ene wenst graag uit liefde voor de dieren dichtbij te kunnen zijn. Maar het komt ook voor dat er vandalisme plaatsvind en dieren beschadigd worden en hier moet een stuk bewijslast komen en afschrikking, een camera is daar een van de mogelijke oplossingen voor.

Camerainstallatie.nl

Ook voor onderzoeks doeleinden is een camerasysteem perfect ! zo kan er doormiddel van een heatmap camera prachtig worden bekeken hoe het loop gedrag is, maar ook slaapgedrag hebben wij met onze camera systemen al mogen meten voor klanten. Op de project fotos is dan ook een veelvoud te zien van diverse projecten waarbij een camera als oplossing is ingezet voor dieren. Denk hierbij aan een paardenstal, maar ook een omgeving met kippen is iets wat we regelmatig doen. Of het nu gaat om een binnen verblijf, of een buitenverblijf wij vinden de juiste oplossing wel !

 

Onze camerabewaking oplossing is maatwerk en altijd betaalbaar ! ook als u geen internet heeft kunnen wij een oplossing verzinnen [ draadloos , straalzender, Wifi, 3G, 4G, glasvezel, Utp bekabeling ] Onze ruime ervaring sinds 1999 is wat wij u bieden, onze kennis en ervaring met passie voor techniek en geen uitdaging gaan wij uit de weg ! Camera beveiliging is deze tijd niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Camera’s worden gebruikt om situaties en processen real time op afstand in de gaten te houden maar ook om na een calamiteit of inbraak meer gegevens te verkrijgen van deze gebeurtenis.

 

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van camera bewaking weten wij als geen ander wat de beste oplossing is voor uw bewakings-vraagstuk.

 

  • Live meekijken wat er in en rond uw bedrijf of woning gebeurt?
  • En dat ook direct op uw smartphone of via internet?
  • Haarscherpe beelden en een gebruikersvriendelijk software platform.
  • Met onze nieuwste camerasystemen kan dat allemaal.
  • Bekijk de gebeurtenissen terug via PC of smartphone, ook dagen nadat zich een calamiteit of inbraak heeft voorgedaan.
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant