WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging: bedrijfshal & roldeur

Voor bedrijven is beveiliging een belangrijk onderdeel. Wij leveren en installeren zowel alarmsystemen als camerabeveiligingssystemen, waardoor bedrijven goed en veilig beveiligd worden. Een betrouwbaar camerasysteem is enorm belangrijk, want bij problemen moet er achteraf opgezocht kunnen worden wat er daadwerkelijk gebeurd is.


Pakket samenstellen
Camerainstallatie.nl

Wij installeren de het gehele netwerk camerabewaking vakkundig en volledig volgens de regels. Een groot verschil tussen ons en andere partijen, is dat wij werken zonder maandelijkse kosten. Bij ons betaalt u enkel het systeem, zodat u er direct eigenaar van bent. Vooraf maken wij een vrijblijvende offerte en brengen wij middels een cameraplan in kaart waar de camera’s en bijbehorende bekabeling zullen komen. Daarna maken wij het totale kostenplaatje inzichtelijk, zodat u vooraf op de hoogte bent van de kosten. Bij akkoord gaan wij het project inplannen en verzorgen wij de gehele montage en installatie.

 

Wij houden rekening met alle deuren, ramen, roldeuren en gevaarlijke of risicovolle plakken binnen een bedrijf. Wij programmeren het systeem met slimme software die wij meeleveren, waardoor het camerasysteem weet hoe er gerapporteerd moet worden bij bewegende objecten (denk hierbij aan mensen, dieren en auto’s). Daarnaast detecteren de camera’s het als er een deur of roldeur opengaat. Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem.

 

Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder! Bij CameraInstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen!

 

  036 529 00 07
  info@camerainstallatie.nl
✅ Gratis advies en offerte op locatie
  Sinds 1999 met passie aan het werk
✔️ Camerabewaking
✔️ Hang en sluitwerk
✔️ Alarm systemen
✔️ Intercom
✔️ Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
✔️ Slimme verlichting
Kijk je ogen uit

Bekijk onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant