WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camera met omroep speaker in camerapaal

In deze luxe camerapaal ( zwart gespoten cameramast ) is zowel een bestuurbare IP domecamera geplaatst welke bestuurbaar is en automatisch personen kan volgen. De Autotrack functie is in staat iemand automatisch te volgen maar ook om acties uit te voeren zoals de verlichting aanzetten of een gesproken bericht door de bijgeplaatst horn speaker te spreken.

 

Los van automatische berichten kan er ook op afstand met uw mobiele telefoon via de camerabewaking App in de microfoon worden gesproken om live te horen te zijn door de speakers. U kan de indringers dus persoonlijk aanspreken en vriendelijk maar dringend vragen of ze weg willen gaan.

Camerainstallatie.nl

Mocht u een meldkamer willen koppelen aan uw camerasysteem, dan zou de meldkamer ook inbrekers kunnen aanspreken door live tegen hun te spreken. Het koppelen van een speaker aan een camerabewaking systeem is een handige manier om direct actie te ondernemen als iemand op het camerabeeld te zien is.

 

Een dergelijke camera opstelling kan ook voor een Sluis of Poort situatie handig zijn. Of wat te denken van een industrie terrein met veel verkeer, u kan makkelijk en snel ingrijpen door personen via de speaker aan te spreken op hun gedrag. Heeft u last van ongewenste bezoekers op het terrein of moet u mensen wegjagen, verkeers opstoppingen oplossen, of is een spraak verbinding via een camera voor u een passende oplossing neem dan contact met ons op voor meer informatie info@camerainstallatie.nl of via telefoon nummer 036 52 90 007.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant